Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wat is de energierekening hoog geworden…

BERG EN DAL - Waarschijnlijk hebt u dat in de afgelopen maanden al eens verzucht. En het is niet zeker of  de prijzen ooit nog zullen zakken. Nee, mogelijk gaan de prijzen nog hoger worden.

Zou u het goed vinden als uw energierekening omlaag gaat? Vraagt u zich af hoe u dat kan bereiken? Zou u wel maatregelen willen nemen, maar weet u niet hoe? Of heeft u er geen of maar een beetje geld voor? Of denkt u dat u, als huurder, niets kan doen om uw verbruik omlaag te krijgen?

Op initiatief van het Duurzaamheidscafé Berg en Dal zijn er tien energiecoaches opgeleid.  Ook voor u kan de energiecoach goed werk doen. Hij of zij kan met u kijken naar hoe u minder energie kan gebruiken: door uw radiatoren of cv ketel anders te gebruiken, door met u naar het warmwatergebruik te kijken, door kieren op te sporen en koudebruggen te ontdekken en u adviezen te geven voor kleine (goedkope) veranderingen. Hij zal zeker met u naar de isolatiemogelijkheden kijken, want elke maatregel verdient zich dwars en dubbel terug!

Ook mensen met een kleinere beurs, die een besparing goed kunnen gebruiken, kunnen zich aanmelden voor een bezoek van de energiecoach.

Daarom nodigen we iedereen uit, die zuiniger met energie wil omgaan, zich te laten adviseren door een energiecoach. Dit kan door een mail te sturen naar EcoachBenD@gmail.com onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

Meer berichten