Logo gemeentenieuwsonline.nl

Zeg maar Pang speelt ‘Gebroken ijs’

MILLINGEN - Het mag weer, het kan weer, en wij hebben er allemaal weer super veel zin in! Na een aantal jaren waar we niet hebben kunnen optreden en zelfs niet hebben kunnen repeteren mogen we in oktober weer een mooi stuk uitvoeren.

Zeg maar Pang speelt in het weekend van 28, 29, en 30 oktober de komedie ‘Gebroken ijs’. Deze komedie is geschreven door Haye van der Heijden en wordt geregisseerd door Jur den Breejen.

Gebroken ijs speelt zich af op het dek van een cruiseschip dat zich tijdens de voorstelling bevindt in de Noorse Fjorden. De passagiers aan boord zijn van divers pluimage en brengen allemaal hun eigenaardigheden en problemen met zich mee wat zorgt voor hilarische momenten. Ook het personeel aan boord doet een duit in het zakje wat de situatie alleen maar ingewikkelder maakt.

Gebroken ijs’ is een komische voorstelling, maar er zit ook zeker een hele mooie serieuze laag onder die iedere bezoeker zeker aan het denken zal zetten... Maar wees gerust.... zoals u van Zeg maar Pang gewend bent, verlaat u met een glimlach op het gezicht onze voorstelling.

De voorstelling ‘Gebroken ijs’ wordt gespeeld op:

vrijdagavond 28 oktober 20.00 uur. zaal open om 19.30;
zaterdagavond 29 oktober 20.00 uur. zaal open om 19.30;
zondagmiddag 30 oktober 15.00 uur  zaal open om 14.30.

We spelen in Schuttersgebouw De Natte aan de Heerbaan 117 in Millingen aan de Rijn. De kaartjes kosten 8,50 euro en zijn uitsluitend met contant geld te verkrijgen vanaf 1 oktober bij de Primera in Millingen aan de Rijn en natuurlijk op de avond van de voorstelling bij de kassa aan de deur, ook hier alleen met contant geld betalen. Houd er dan wel rekening mee dat de zaal uitverkocht kan zijn.

Meer berichten