Ledenvergadering Groesbeekse Boys

Algemeen

BREEDEWEG - Het bestuur van RKSV Groesbeekse Boys nodigt haar leden uit om vrijdagavond 14 oktober naar de kantine van sportpark Breedeweg te komen. Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering kijkt het bestuur met de aanwezige leden terug op afgelopen jaargang en wil het graag met betrokken leden discussiĆ«ren over de toekomst van de voetbalvereniging uit Breedeweg.  

Dit jaar wordt afscheid genomen van Geert Cloosterman (secretaris). De bestuursleden Martin Bouten en Hans Vullings zijn aftredend en stellen zich beschikbaar voor een nieuwe bestuurstermijn. Inmiddels zijn er vergaande gesprekken met enkele leden om tot het bestuur toe te treden. Deze leden zullen hoogstwaarschijnlijk tijdens de ledenvergadering als nieuw bestuurslid aan de overige leden voorgesteld worden. 

Op de agenda van de ledenvergadering staan verder onderwerpen die jaarlijks aan de orde komen. De financiĆ«le situatie wordt doorgenomen, de hoogte van de contributie vastgesteld en per commissie worden de ontwikkelingen besproken.   

Alle leden zijn vanaf 20.00 uur welkom in de kantine van sportpark Breedeweg.  

Uitgelicht

Digitale krant