Logo gemeentenieuwsonline.nl

Brandveilig Leven

HEUMEN - We wonen tegenwoordig veel langer zelfstandig thuis. Om dit zo veilig mogelijk te doen, organiseert de brandweer een bijeenkomst voor zelfstandig wonende senioren in onze veiligheidsregio.

“Wij van Brandveilig Leven vinden het belangrijk om onze kennis met u te delen zodat u zo lang als mogelijk zelfredzaam bent in een geval van brand, of weet u hoe u het beste kan handelen om brand te voorkomen.

Wij nodigen u dan ook graag uit om op onderstaande locatie onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers, samen met ons deze voorlichting te komen volgen.

Deze voorlichting wordt op dinsdag 4 oktober van 14.00-16.00 uur in het Verenigingsgebouw Terp in Heumen voor u georganiseerd in samenwerking met de KBO Heumen. U dient zich hier vooraf voor op te geven, dat kan door te mailen naar een van onze organisatoren: Margo Karemaker via margo.karemaker@nipv.nl.

Wilt u in de mail duidelijk aangeven met hoeveel personen u komt?”, aldus Maarten Kiers, teamleider Brandveilig Leven van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid.

Meer berichten