Logo gemeentenieuwsonline.nl

Maatje worden

BEEK - Heb je een paar uurtjes in de week tijd en wil je graag iets voor een ander betekenen? Hulp bieden in jouw buurt? Ben je super sociaal? Of heel praktisch en handig? Of heb je groene vingers? Misschien is iemand zijn maatje zijn dan iets voor jou! Op dit moment is er veel vraag naar extra handjes in en om huis bij mensen in Beek. Forte Welzijn is dan ook op zoek naar jou! Zij matchen jou aan iemand die jouw gezelschap of hulp erg op prijs stelt.

Voor inwoners van Beek zoeken we een vrijwilliger die kleinen klussen in het huis kan doen. De inwoners kunnen hulp gebruiken bij o.a. lampjes en gordijnrails ophangen, slaapkamer laminaat leggen, plankjes ophangen. 

Iets voor jou? Neem dan contact op met Forte via: info@fortewelzijn.nl, (085 0406066) of direct met Petra Kregting, petra.kregting@fortewelzijn.nl, 06 53764809.

Je werkt mee in een organisatie die jouw inzet waardeert, en waar je als vrijwilliger terecht kunt met jouw vragen. Een Forte maatje is iemand die er is als gezelschap, om samen iets te doen of bijvoorbeeld als iemand tijdelijk hulp nodig heeft.

Meer informatie over Forte staat op www.fortewelzijn.nl.

Meer berichten