Start seizoen handbalvereniging Groesbeeks Glorie

Algemeen

GROESBEEK - De handbalvereniging houdt op zaterdag 1 oktober vanaf 17.00 uur de officiële opening van het handbal seizoen in sportkantine Heuvelland. De opening start met de presentatie van de nieuwe wedstrijdkleding. 

Dankzij de inspanningen van de sponsorcommissie zijn opnieuw voldoende sponsors geworven en kan Groesbeeks Glorie alle negen teams weer voorzien van nieuwe gesponsorde wedstrijdkleding. Alle jeugdteams gaan spelen in kleding met daarop de gecombineerde sponsorlogo’s en sponsornamen.
Dames 1 heeft een solo sponsor in de vorm van Optiek Groesbeek en de damesrecreanten hebben een solosponsor gekregen in Van Kesteren.

Naast de wedstrijdkleding ontvangen alle actieve sporters een hoodie (sweater met capuchon) gesponsord door een drietal regionale bedrijven  te weten Fakro Groesbeek, Staalbouw Mook en Autogroep Oostendorp Nijmegen. Na het uitreiken van de kleding en de hoodies worden teamfoto’s gemaakt, gevolgd door een foto van de gehele vereniging met alle aanwezige leden en enkele foto’s van de diverse commissies.  Fotograaf Rob Gieling verzorgt het maken van de foto’s.

Vanaf 20.00 uur worden de jubilarissen van de afgelopen jaren gehuldigd. Er zijn liefst 24 jubilarissen: 5 leden met een vijftigjarig jubileum, 10 leden met een 40-jarig jubileum en 9 leden met een 25-jarig jubileum. Dat wordt dus een feestelijk gebeuren en een mooie vuurdoop voor de dan kersverse nieuwe voorzitter. Aansluitend is er dan een gezellige avond voor leden en jubilarissen en partners met drankjes, hapjes  en muziek.

Uitgelicht

Digitale krant