Afbeelding

Stiltewandeling in de herfst

Algemeen

GROESBEEK - Wie een paar uur kan lopen, graag een dag wil onthaasten en wil genieten van de beginnende herfst, kan dit doen op zaterdag 1 oktober. Op die dag organiseert de Protestantse kerk van Groesbeek een stiltewandeling. Het thema van de wandeling is: herfst met vallende bladeren en warme kleuren. 

Door de droge zomer kleuren de bomen al vroeg geel dit jaar en verliezen veel bomen hun bladeren al. De herfst, met mooie kleuren, een herfstzonnetje, soms fikse buien en mistvlagen, is een prachtig seizoen om in te wandelen.

Wie geen 14, maar wel 7 km kan wandelen, kan zich tijdens de lunchpauze laten ophalen. U kunt vooraf informeren waar de lunch plaatsvindt.

Twee derde van de tijd wordt in stilte gewandeld. Er is een prachtige route rond Groesbeek uitgezet en die wordt gelopen in twee blokken van anderhalf uur. Halverwege de tocht is er een lunchpauze in een horecagelegenheid, altijd een ontspannen en gezellig uurtje.

De start is om 9.30 uur in de Serre naast de kerk, Kerkstraat 18 in Groesbeek. Er wordt begonnen met een kopje koffie/thee en het thema wordt kort ingeleid. De wandeling wordt begeleid door Friedie Krajenbrink en da. Janneke Ruijs. Rond 15.00 uur wordt de dag in de kerk afgesloten met het aansteken een kaarsje voor iedereen en kan er nog even nagepraat worden. Iedereen - kerkelijk of niet-kerkelijk – die van wandelen en van rust houdt, is welkom. Opgave is wenselijk, maar niet strikt noodzakelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden, behalve dan dat ieder zijn eigen lunch betaalt of zelf meebrengt.

Opgave of meer informatie via: ruijsjanneke@hotmail.com of 024 3976628.

Uitgelicht

Digitale krant