Nederlandse Wijnfeesten bij vier wijngaarden in Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK – Op zaterdag 24 en zondag 25 september worden in Groesbeek de Wijnfeesten gehouden bij vier wijngaarden: wijngaard De Colonjes, Wijnhoeve De Plack, Wijngaard Van Ditshuizen en Wijngaard Klein Amerika. 

De wijngaarden zijn op beide dagen open van12.00 tot 18.00 uur. Bij alle wijngaarden is er Wijn en spijs. Internationale wijnmarkt bij De Plack Franse wijn, De Colonjes Duitse wijn, Klein Amerika Italiaanse wijn en bij Ditshuizen Spaanse en Portugese wijnen. Bij alle wijngaarden kan men wijn proeven en uiteraard ook kopen. Men kan een ticket aanschaffen voor 12,50 euro. Daarvoor krijgt men een uniek wijnfeesten wijnglas, een munt voor een proefglaasje Groesbeekse wijn en de mogelijkheid om gebruik te maken van vervoer tussen de wijngaarden. 

Ook zal er op alle vier de wijngaarden muziek en vermaak aanwezig zijn en worden er rondleidingen gegeven. Verder is er een speciale fietstoer langs de wijngaarden uitgezet. De Groesbeekse wijnboeren hopen dat veel mensen het wijnfeest mee zullen vieren.

Uitgelicht

Digitale krant