Monica Coronado & Manito.
Monica Coronado & Manito. Foto: Rien Braanker

Spaans gipsyconcert in de Kleine Bartholomeuskerk

Algemeen

BEEK - Wegens groot succes van vorig keren komen op zondag 2 oktober de temperamentvolle zangeres Monica Coronado (Barcelona) en de vingervlugge gipsyflamenco gitarist Manito weer een concert geven in de Kleine Bartholomeuskerk, Nieuwe Holleweg 2 in Beek-Ubbergen. Met hun warmbloedige muziek neemt dit tweetal de luisteraar naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht.

Monica krijgt met haar charisma het publiek snel op het puntje van de stoel.  Met haar heldere stem zingt zij zowel traditionele liederen als eigen stukken. Hierin zijn belevenissen uit haar zwervend bestaan als muzikant verweven. Het virtuoze spel van Manito stimuleert haar het uiterste te geven.  Zijn vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

Dit optreden belooft een en al vuur! Aanvang is 15.00 uur (inloop 14.30 uur). Entree 15 euro, contant af te rekenen aan de kassa. Reserveren kan via info@manito.biz of 06 23259107.

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief