Veel belangstelling voor fotomiddag KBO Beek.
Veel belangstelling voor fotomiddag KBO Beek. Foto: René Hendriks

KBO Beek tweede fotomiddag

Algemeen

BEEK- Donderdagmiddag 22 september vonden leden van de KBO Beek de weg naar de brasserie van het Kulturhus van Beek. Om 14.30 uur begon René Hendriks aan zijn tweede fotomiddag van dit jaar op een groot scherm, waar de foto’s nog beter uit kwamen. 

“Alle activiteiten van in en na coronatijd kwamen voorbij, zodat wij nu ook wat de foto`s betreft weer helemaal bij zijn. Terugzien doet meestal goed, herinneringen komen weer boven, wat ook de bedoeling was van deze fotomiddag.”

De gasten werden de gasten met een kopje koffie of thee, in de pauze werd iedereen voorzien van een consumptie. De dvd-jes van José van Geffen, die bij afwezigheid van René bij onze uitstapjes, de taken waarnam, konden helaas niet worden gespeeld. Aan deze hele fijne KBO Beekmiddag kwam om 17.00 uur een einde.

Volgende KBO Beek activiteiten zijn op: donderdag 6 oktober, uitstap naar Doesburg; donderdag 27 oktober, 14.30 uur gezondheidsmiddag in hotel ‘t Spijker; donderdag 10 november, 14.30 uur clubmiddag Kulturhus Beek.

“De KBO Beek, een seniorenvereniging waar je bij wilt horen, is een seniorenvereniging die er voor u is, die luistert naar haar leden en er voor haar leden is. Ook er bij horen, voor twintig euro per kalender jaar bent ook u van alles op de hoogte ; voor alle info 024 3226377.”

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief