Foto uit een serie van Marijn van Beers. In de serie wordt door  bewuste onscherpte een nieuw beeld van objecten gecreëerd
Foto uit een serie van Marijn van Beers. In de serie wordt door bewuste onscherpte een nieuw beeld van objecten gecreëerd Foto: Marijn van Beers

Fotogroep Nu in de Dorpsschuur Lent

Algemeen

LENT - Op zaterdag 1 en 2 oktober exposeren de leden van de Nijmeegse fotogroep Nu in de Dorpsschuur, Oosterhoutsedijk 29 in Lent (bij Nijmegen). In de tentoonstelling staat het werk  van het onlangs overleden fotogroeplid Marijn van Beers centraal.

Binnen fotogroep Nu kijkt iedere fotograaf op eigen wijze naar zijn omgeving. Dit levert een diversiteit aan persoonlijke beelden op. Zo wil de een het gewone van alledag laten zien als iets buitengewoons en een ander wil zijn fotobeelden een zoektocht laten zijn naar de gelaagdheid van het dagelijks leven. Fotogroep Nu laat werk zien van een zestal fotografen:  Marijn van Beers, Erik van ’t Hullenaar, Ton Grote, Jos Wehrens, Paul Wels en Tijn Wernik.

De openingstijden van de Dorpsschuur zijn van 11.00 tot 17.00 uur. De tentoonstelling bestaat uit een dertigtal fotowerken. De toegang is vrij.

Uitgelicht

Digitale krant