Persbericht dropping Germania 2023

Algemeen

GROESBEEK - Het is weer bijna zover, de dropping 2023 van Germania is aanstaande. Vanaf zaterdag 3 december, 10:30 uur kan men zich weer inschrijven voor de dropping die zal plaatsvinden op zaterdag 7 januari. Inschrijfformulieren zijn te downloaden via www.germaniagroesbeek.nl/dropping-2023 of zijn te verkrijgen in het clubhuis van Germania.

In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt de inschrijving dit jaar uitsluitend plaats in de kantine van Germania. (pin betaling mogelijk). Voorkeur starttijd wordt bepaald naar volgorde van inschrijving en in verband met de overweldigde belangstelling in de voorgaande jaren, moet de dropping commissie helaas wel, de ‘vol is vol’-policy hanteren.

De Germania-dropping is na meer dan twintig jaar uitgegroeid tot de grootste en leukste van de regio waarbij de groep van Nevinkamps haar titel van 2020 zal moeten verdedigen.

De komende editie belooft volgens de organisatie weer een leuk spektakel te worden en uiteraard zal ook worden gezorgd voor de inwendige mens.

De droppings-commissie is al weer geruime tijd bezig met de voorbereiding en hoopt inderdaad aan bovengenoemde verwachtingen te kunnen voldoen. Wat kunnen we nu al zeggen over deze editie: Leuk thema, route van 7km lang, klimmen en dalen, leuke en spannende spellen en natuurlijk heerlijk eten. 

Zorg ook dit jaar in ieder geval voor stevig schoeisel, een zaklantaarn en een goed humeur’.

Groepen mogen bestaan uit minimaal acht en maximaal achttien personen.
De minimumleeftijd van deelname is 16 jaar en de deelnamekosten zijn zoals voorgaande editie op 10,00 euro (per persoon) vastgesteld.

Uitgelicht

Digitale krant