Afbeelding
Foto: Ton van de Knijff

Olieballentoernooi in Sporthal De Duffelt in Millingen

Algemeen

MILLINGEN - Zaterdag 7 januari vindt het traditionele Olieballentoernooi van sportvereniging Switch ’87 plaats met volop volleybal in het volgende programma.

Om 12.00 uur begint het inmiddels traditionele Plus Nico de Witt Olieballentoernooi voor mix-teams (minimaal twee dames/team) in de leeftijd van 12 - 85 jaar. Ook individuele spelers kunnen zich aanmelden. De toernooiorganisatie stelt op basis van de aanmeldingen mix-teams samen. Jeugdteams worden door de organisatie ingedeeld in een passende poule.

Na deze sportieve activiteiten wordt om 18.30 uur een Winterbuffet geserveerd, verzorgd door Slagerij Kees van der Velden.
Om 20.00 begint de feest- en vrijwilligersavond met huldiging van de jubilarissen. Daarna wordt door gefeest op muziek van DJ Bob.

Het toernooi wordt gesponsord door hoofdsponsor Plus Nico de Witt. Veldsponsors zijn Sascha Janssen (Interim) Administratie, Timmerbedrijf Bram Vermeulen, Restaurant De Thornsche Molen, Gastenverblijf Slapen bij Ons Thuus en buffetsponsor Slagerij-Catering Kees van der Velden.  

Iedereen bakt weer: Geen inschrijfgeld maar vanwege het grote succes van voorgaande jaren worden de deelnemende teams weer gevraagd een bakproduct voor circa acht personen in te leveren bij de teamaanmelding op zaterdagmorgen, deze keer met als thema: ‘Oliebol’. Het beste baksel wordt bekroond.   

Aanmelden voor het Olieballentoernooi en winterbuffet kan tot 27 december via www.stamvolleybal.com of stuur een mail naar info@stamvolleybal.com.  

Uitgelicht

Digitale krant