Leger des Heils collecteert in Millingen

Algemeen

MILLINGEN - Van 27 november - 3 december wordt voor het Leger des Heils (LdH) gecollecteerd in Millingen aan de Rijn onder het motto ‘Strijd mee tegen de eenzaamheid’.

1 op de 10 Nederlanders is sterk eenzaam. Iemand die sterk eenzaam is, heeft het gevoel dat er niemand is waarop hij kan terugvallen. Eenzaamheid en armoede gaan vaak hand in hand. Je hebt geen of genoeg geld om met iemand een kopje koffie te gaan drinken, zeker nu in 2022 met onder andere hoge energiekosten- en inflatie, dus blijf je maar huis of nodigt niemand uit.

Het Leger de Heils heeft meer dan honderd buurtkamers door heel Nederland en de koffie is gratis. Deze buurtkamers zijn een plek waar je thuiskomt voor een kop koffie of thee en je bovendien een spelletje kunt doen of gewoon een fijn gesprek voeren. Dit is nog maar één van de initiatieven die het LdH organiseert naast overige sociaal-maatschappelijke activiteiten.

Als deze week de deurbel gaat, ook als het al wat donkerder is, neem de moeite om even open te doen en een donatie te doen.

Uitgelicht

Digitale krant