Record opbrengst collecte Alzheimer

Algemeen

MILLINGEN - Begin november hebben 21 collectanten in Millingen aan de Rijn gezamenlijk liefst 3130,66 euro opgehaald voor Alzheimer Nederland. Wederom is dit een recordbedrag maar óók een record aantal collectanten. 

Per collectant is er zo gemiddeld 149 euro binnengebracht. Het grootste deel is opgehaald op de ouderwetse manier in de oude, vertrouwde collectebus; 2355,42 euro. Tóch zien we dat ook het ‘digitaal’ doneren, via de QR-code, ook steeds meer gebruikt wordt. Op deze manier is 755,24 euro opgehaald.

‘Al het geld dat wij zo bij u als gulle gever in Millingen aan de Rijn gekregen hebben bij het collecteren komt ten goede aan Alzheimer Nederland. Bedankt daarvoor namens al mijn collega-collectanten.” Onderzoek naar deze afschuwelijke ziekte moet er toe leiden dat in de toekomst minder mensen hiervan slachtoffer gaan worden. Momenteel krijgt één op de vijf mensen hiermee te maken. Bij vrouwen is dit zelfs één op de drie! Hopelijk hebben wij er met z’n allen toe bijgedragen dat de resultaten op korte termijn ook merkbaar zullen worden.

Ook voor volgend jaar kan ons sterke collectanten-team nog wel assistentie gebruiken. Dus als iemand belangstelling heeft om ons daarbij te helpen, dan is hij/zij van harte welkom! Geef je op bij Ton Moors, Mozartstraat 59, Millingen aan de Rijn, 0481-432936, E-mail: Amoo.gn@hetnet.nl.

Uitgelicht

Digitale krant