Techniektraining voor jeugd bij Groesbeekse Boys

Algemeen

BREEDEWEG - Voorafgaand aan de competitiewedstrijd van Groesbeekse Boys 1 tegen SSS ‘18 is er zondag 11 december op de velden van Groesbeekse Boys een techniektraining. Kinderen tot en met 14 jaar kunnen hier gratis aan deelnemen.  

De jeugdcommissie van Groesbeekse Boys heeft voor deze techniektraining enkele ervaren voetballers bereid gevonden om deze instuif in te vullen. Frank Wijnhoven (ex-NEC en De Treffers 1), Erwin Wennekers (ex-De Treffers 1), Daan Wijnhoven (De Treffers zaterdag 1) en Bram Peters (Groesbeekse Boys 2) proberen de aanwezige jeugd technische vaardigheden bij te brengen. Maar natuurlijk is lekker samen voetballen waar het allemaal om draait. 

De techniektraining begint om 12.00 uur en is om 13.15 uur afgelopen. Alle aanwezige kinderen ontvangen na afloop iets lekkers. Kinderen die geen lid zijn van Groesbeekse Boys kunnen ook gratis meedoen. Wel wordt gevraagd om vooraf aan te melden zodat rekening gehouden kan worden met het aantal deelnemers. Aanmelden kan via jeugd@groesbeekseboys.nl. 

Uitgelicht

Digitale krant