Herhaalprik corona in Beek en Millingen

Algemeen

BEEK/MILLINGEN - GGD Gelderland-Zuid vaccineert voor de herhaalprik op woensdag 8 februari in Beek en 15 februari  in Millingen. Er wordt geprikt zonder afspraak. Je kunt dus gewoon binnenlopen voor de herhaalprik. Neem wel een geldig identiteitsbewijs en je mondkapje mee. Natuurlijk blijft vaccineren jouw eigen keuze.

Iedereen vanaf 12 jaar die de basisserie tegen corona heeft gehad kan langskomen voor een herhaalprik. Heb je al een herhaalprik na september 2022 gehaald, dan is dat voldoende en kom je niet in aanmerking voor weer een herhaalprik. Kinderen van 12 - 16 jaar hebben toestemming nodig van de ouders om zich te laten vaccineren. Voor de herhaalprik is het belangrijk dat er minimaal drie maanden zit tussen je laatste vaccinatie of coronabesmetting.

De GGD komt naar Beek op woensdag 8 februari 16.00 – 20.00 uur. Locatie: Kulturhus Beek, Roerdompstraat 6, Beek.
De GGD komt naar Millingen op woensdag 15 februari 16.00 – 20.00 uur. Locatie: Kulturhus Millingen - Heerbaan 115, Millingen

Dit ‘prikken op maat’ is een onderdeel van de regiotour van GGD Gelderland-Zuid. De GGD prikt in tijdelijke locaties zoals buurthuizen of in een mobiele bus. Iedereen die graag dicht bij huis een herhaalprik wil halen is van harte welkom. Neem je identiteitsbewijs en een mondkapje mee!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de herhaalprik op de website van de Rijksoverheid of kijk op www.ggdgelderlandzuid.nl/coronavirus.
Kijk voor meer informatie over de regiotour op www.ggdgz.nl/regiotour. Hier zie je waar de GGD komt en vind je informatie over het voorlichtingsteam dat in Beek en Groesbeek helpt bij vragen over corona. Je bent ook welkom op andere locaties tijdens de regiotour.

Uitgelicht

Digitale krant