Voorjaarsmarkt bij Buurderij De Lage Hof

Algemeen

OVERASSELT - De lente dient zich weer aan, en dat mag gevierd worden. Voor de vrijwilligers van Buurderij De Lage Hof betekent dit dat zij traditiegetrouw druk in de weer zijn met de voorbereidingen voor de voorjaarsmarkt. 

Op 10 april (tweede Paasdag) is het dan zo ver, van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom om deze bijzondere voorjaarsmarkt te beleven aan de Kasteelsestraat 5 in Overasselt. 

Je kunt op de markt onder andere terecht voor planten, voorjaarsdecoraties en diverse handgemaakte producten. Voor de kinderen zijn er ook vele activiteiten, waaronder figuurzagen en ponyrijden. Ook zijn er kuikentjes, geitjes en andere leuke dieren te zien. 

En… omdat het tweede paasdag is mogen alle kinderen om klokslag twaalf uur meedoen met het paaseieren zoeken. Naast de horeca zijn op deze dag ook de verschillende historische ambachten van de Buurderij in bedrijf, zo wordt er echt ijzer gesmeed in de smederij, brood gebakken in een steenoven en boter gemaakt in het karnhuis. Dit alles onder begeleiding van de gezellige livemuziek van de Tex Mex Banditos en van RoSi’s Three. Kortom een vol programma met gratis entree dat je zeker niet mag missen!

Kijk voor meer informatie en andere activiteiten op www.buurderijdelagehof.nl.

Uitgelicht

Digitale krant