Kinderhulpcollectanten-werving in gemeente Berg en Dal

Algemeen

BERG EN DAL - Van 17 tot en met 22 april is het de landelijke collecteweek van Nationaal Fonds Kinderhulp. Hulp daarbij is heel welkom. Door twee uurtjes met een collectebus op pad te gaan, hopelijk vergezeld van het voorjaarszonnetje, maak je al een verschil voor kinderen die opgroeien in armoede. 

In Nederland groeit 1 op de 12 kinderen tot 21 jaar op in armoede. Kinderhulp is er voor hen en helpt met iets groots, of iets kleins. Een fiets bijvoorbeeld, een cadeautje van de Sint, een zorgeloos dagje uit of een laptop. Dingen die heel gewoon lijken, maar dat voor kinderen die opgroeien in armoede niet zijn.

Na twee collectejaren in ‘coronastijl’ is hulp bij de collecte heel erg welkom. Met meer collectanten halen we een hogere collecteopbrengst op en kunnen we meer kinderen helpen. En dat is hard nodig. Na twee uurtjes collecteren bevat een collectebus al snel voldoende voor:

Een goed paar passen schoenen, een paar zwemlessen, of een paar blije kinderen dankzij een cadeau op 5 december.

Aanmelden? Super! Dat kan bij: Cindy van Oosterhout, via telefoonnummer (0625) 07 51 77. En ook via: “mailto:collecte@kinderhulp.nl” collecte@kinderhulp.nl. Informatie en contactgegevens vind je ook via “http://www.kinderhulp.nl/collecte” www.kinderhulp.nl/collecte.

Uitgelicht

Digitale krant