Afbeelding
Foto: Patrice den Breejen

Zalmpodium presenteert: ‘Met dank aan de juf’

Algemeen

MILLINGEN - Zondag 4 juni presenteert Zalmpodium ‘Met dank aan de juf’ in het Zalmkerkje, Zalmstraat 8 in Millingen aan de Rijn. Aanvang: 14.00 uur.

‘Met dank aan de juf’ zingt al vele jaren samen. Soms in verschillende samenstellingen, maar altijd in goed gezelschap van hun juf Jolande Geven. Inmiddels bestaat de groep uit acht zangeressen. Ze zingen meerstemmig, oorspronkelijk jazz en pop maar uitstapjes naar licht klassiek of andere genres worden ook gemaakt. 

Ze zingen gewoon wat ze leuk vinden, want zingen maakt gelukkig, geeft energie en ontzettend veel lol. Dat laatste wil bij het oefenen nog weleens in de weg staan, maar wanneer er dan een optreden aankomt, zijn ze vol focus. Zeker als ze begeleid worden door gitaristen Joep Stapel en Markus Axelsson en Jur den Breejen op piano.

Al eerder stond de groep op het Zalmpodium. Daar hebben ze goede herinneringen aan, want de naam ‘Met dank aan de juf’ is toen geboren! 

De entree is zoals gewoonlijk gratis, maar wel zal de hoge hoed  na afloop een rondje maken voor een vrijwillige bijdrage. Kom op tijd, want je weet ‘t: “Vol is vol”, zei de pastoor.

Uitgelicht

Digitale krant