RTL-Sterrenteam naar Heumen

Algemeen

HEUMEN - Op Zondag 28 mei komt het RTL-Sterrenteam naar Sportpark De Toppenberg In Heumen en speelt van 19.30 – 20.45 uur de Praxis Erewedstrijd ten bate van stichting Mijn Liefste Wens.

Het wordt een voetbalwedstrijd tussen het RTL-Sterrenteam en een team van prominenten van Vallensbaek IF uit Denemarken en SV Heumen.

Het RTL Sterrenteam komt met een team met verschillende pluimage: oudvoetballers als Glen Helder (Vitesse, Arsenal), Nathan Rutjes ( Sparta, Roda JC) en Geert den Ouden (Excelsior). Zangers als Brownie Dutch, Yesse R, en Danilo Kuiters, You Tuber Noah Zeeuw, wereldkampioen Panna Jeand Doest, danser Juval Westendorp’ Allen komen onder voorbehoud naar Heumen. Aanvoerder van het stel is John Williams, de presentator/acteur. Na afloop is er een meet en greet mogelijk. 

Tegenstander is een team bestaande uit prominenten van SV Heumen, aangevuld met begeleiders van het op bezoek  IF Vallensbaek uit Denemarken. De wedstrijd begint om 19.30 uur; er wordt 2 x 30 minuten gespeeld. De toegang is gratis.

Uitgelicht

Digitale krant