Lineke met het door haar ontworpen logo op de festivalposter. (Foto: iegte de Jong0
Lineke met het door haar ontworpen logo op de festivalposter. (Foto: iegte de Jong0 Foto: iegte de Jong

Mensen achter het Midzomernachtfestival; organisator, muzikant en marktdeelnemer.

Algemeen

MOOK – “Als men de opvallende geel-blauwe poster nog niet gezien heeft in de omgeving van Mook en Middelaar, dan is er nog werk te doen voor de promotie van het Midzomernachtfestival. Maar nu men ervan weet, gaat deze een ieder zeker opvallen!

Het logo in de poster bevat zo ongeveer alle elementen van het festival: - muziek, markt, Maas, mooi weer, kerk, publiek, eten en drinken - en is ontworpen door Lineke Zuiderweg. Lineke werkt als kunstenaar met keramiek onder haar atelier naam Klei Atelier Mook. Haar werk is te zien op de markt van het festival, samen met ander werk uit Atelier De Draai in Molenhoek. 

Alle deelnemers aan de markt van het festival zijn ook te vinden op www.midzomernachtmuziek.nl onder het kopje ‘markt’. “Is dit ook wat voor u of uw vereniging? Er zijn nog kramen te huur.”

Ook de muziekdeelnemers (van individuele muzikanten tot volledige orkesten en koren) staan op de website. Een van hen is Erik Zuiderweg, de man van Lineke, die samen met Hans van der Beek een van Mozarts viool-altviool duetten zal spelen op het podium in de kerk. Erik is ook actief in de organisatie van het festival.

“Wanneer u enthousiast bent om als vrijwilliger bij te dragen aan het realiseren van dit feest op 21 juni, dan horen we dat heel graag! Stuur ons dan een mailtje. We hebben nog mensen nodig om ‘s ochtends het festival op te bouwen, om vanaf 17.00 uur als verkeersregelaar (met geldig certificaat) op te treden, te assisteren rondom de podia, en om aan het eind van de avond te helpen met opruimen en afbreken. Aanmelden of meer informatie via info@midzomernachtmuziek.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant