Mét gitaar zal burgemeester Gradissen acte de présence geven op het Midzomernachtfestival Foto: Iegte de Jong

Bekende Mookenaren op het midzomernachtfesival

MOOK - Woensdag 21 juni is het zo ver: dan vindt in Mook het allereerste Midzomernachtfestival van de gemeente Mook en Middelaar plaats.

Misschien wel een van de bekendste muzikanten op het festival is burgemeester Gradissen. Hij zal om 5 uur ‘s middags op muzikale wijze de opening van het festival verzorgen. Later op de avond is hij als gast bij één van de andere optredens te horen.

Nog veel meer lokale bekendheden zullen te zien en te beluisteren zijn op het festival. Van bijna ieder gezelschap woont een deel van de leden in onze gemeente. En anders wel zeer in de buurt. Kom dus zeker luisteren naar bekende buurtgenoten én ontdek nieuwe ensembles, bands, koren, zangers, dichters, jong talent en andere verrassende optredens.

Gevraagd naar zijn idee bij het festival reageert burgemeester Gradissen heel enthousiast: “Het is toch fantastisch dat wij zoveel muziek en andere kunstvormen in onze gemeente hebben en dat die op 21 juni allemaal samenkomen.” Hij verwacht dat het een groot succes wordt en hoopt nu al op een vervolg komend jaar.

Op www.midzomernachtmuziek.nl zijn alle deelnemers te vinden onder ‘optredens’. Daar vindt u ook de rest van het programma voor die avond. Onder andere plaats en tijd van de jeugdactiviteiten springkussen en pumptrackbaan.

Vrijwilligers die tijdens (het opbouwen van) het festival een handje willen helpen kunnen we nog heel goed gebruiken. Laat ons dat graag weten met een mailtje naar info@midzomernachtmuziek.nl.

Het festival is gratis, maar neem voor de markt ook contant geld mee. Niet overal kan gepind worden.