Afbeelding
Foto: Bart Nijs Fotografie

Jong, hard, gaaf

Algemeen

OVERASSELT - Moet je nou toch eens kijken. Wat een kerel hè. Zo jong en dan al op zo’n instrument. En hard dat ie gaat!

Samen met zijn collega’s speelt hij de basis van het koperwerk. En dat is niet onbelangrijk in de bigbandmuziek. Je zult horen dat het heel gaaf klinkt.  Op 4 november krijg je daarvoor de kans. Om nog een even vòòr de winter de bloemetjes buiten te zetten treedt BigBand6611 voor je op.

Dit keer met spetterende muzikale én a-muzikale gasten in een bloemrijke omgeving onder bezielende leiding van Pier Borkent. Jawel, de grote zaal van het verenigingsgebouw in Overasselt is omgetoverd in een prachtige najaarstuin waarin het aangenaam toeven is. Aan een tafeltje geniet je van een drankje of je maakt een fiere dans op de dansvloer. Want stilzitten bij deze muziek is heel moeilijk.

Laat je verrassen door mistery guests die zich van hun geweldige muzikale kant laten zien. Maar ook minder muzikale gasten zullen je met humor vermaken terwijl hun optreden wordt ondersteund door de fantastische muziek van de Bigband.

Om ervoor te zorgen dat je niet met lege handen naar huis gaat is er ook nog een kleine loterij waar je voor een luttel bedrag leuke prijzen kunt winnen.

Aanvang: 20:00 uur. Toegang: tien euro voor vrolijke muziek, humor, drankje, een lot uit de loterij.

Uitgelicht

Digitale krant