Burendag: kleedjesmarkt en meer in buurtpark Het Groeske

Algemeen

GROESBEEK - Op zaterdag 23 september is het Burendag. Om 10.00 uur wordt deze geopend in buurtpark Het Groeske bij het Amfitheater aan de Mariëndaalseweg met een terras, een kleedjesmarkt en een springkussen.

Rondom het Amfitheater kun je je kleedje uitspreiden met je verkoopwaar (speelgoed, boeken, kleding, huisraad et cetera). Dat is voor kinderen én volwassenen. “Je mag ook zelfgemaakte hapjes verkopen. Meld je bij het amfitheater, de deelname is gratis. Commerciële verkoop is niet toegestaan en op het eind van de dag neem je de niet-verkochte spulletjes mee terug. Bij slecht weer is de kleedjesmarkt op de Adelbrecht-Windekindschool.”

The Hillsmen, bestaande uit buurtbewoner Niek Hermsen en Jaydon spelen van 11.00 tot 13.00 uur Ierse muziek. Ze begeleiden zichzelf met fluit, viool, gitaar en bodhran.

Op het amfitheater staan drie kraampjes. Daar is koffie en thee met buurtcake voor een euro te koop. In het tweede kraampje verkopen de vrijwilligers van de Kloostertuin jams, zaden, kruiden, vruchtensaus en dressing. Bij het derde kraampje kun je je aanmelden voor de kleedjesmarkt en kun je vriend worden van het park. Verder is er een leuke knutselactiviteit voor kinderen. “Een dag vol gezelligheid: kom meegenieten!”

Uitgelicht

Digitale krant