Al toe aan het maken van goede voornemens?

Algemeen

NIJMEGEN - 2024 staat voor de deur, wat een perfect moment is om een frisse start te maken. Stoppen met roken is niet alleen een fantastisch cadeau voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen die om je geven. Verbeeld jezelf als een held, de verleidingen trotserend en stralend van zelfbeheersing!

En je hoeft het niet alleen te doen! Je kunt samen stoppen met anderen in de groepstraining ‘Rookvrij! Ook jij?’ door SineFuma. Deze start op maandag 11 december van 19.00-20.30 uur in Gezondheidscentrum Heyendael, Gerard van Swietenlaan 3, Nijmegen.

Na twee voorbereidende bijeenkomsten stop je pas met roken op de derde bijeenkomst, dinsdag 2 januari. Dus nog geen zorgen voor de komende feestdagen. Na de stopdag zijn er nog vier bijeenkomsten om je te ondersteunen hoe je het niet roken vol kunt houden. In totaal zeven weken.

Uit onderzoek blijkt dat stoppen met roken met ondersteuning door een groepstraining een hogere kans heeft om ook echt blijvend te stoppen met roken. Want het is gewoon heel moeilijk!

Vraag ook je vrienden of familie om samen de training volgen. Samen kun je successen delen, struikelblokken overwinnen en elkaar aanmoedigen; samen sta je nog sterker! Meld je aan via www.rookvrijookjij.nl, rechtstreeks via 076 - 88 951 95.

Uitgelicht

Digitale krant