De Wandel-Pieten.
De Wandel-Pieten. Foto: Stichting Malden Wandelt

Sint-Nicolaas-Wandeltocht in Heumen

Algemeen

HEUMEN - Sinterklaas is weer in ons land aangekomen en dan is het weer tijd voor de jaarlijkse Sint-Nicolaaswandeltocht in Heumen. Gezien het natte weer van de laatste tijd is stichting Malden Wandelt blij dat deze wandeltocht weer georganiseerd kan worden op zondag 26 november. Sint heeft aangegeven langs te komen met een aantal van zijn Pieten.

De deelnemende wandelaars starten individueel en lopen vanuit Heumen langs de Maaskolken richting de Overasseltse en Hatertse vennen en het Heumens Bos. De routes zijn zowel verhard als onverhard. Onderweg is er een buitenrust (zogenoemde wagenrust) en een caférust. Ook kan er gerust worden bij manege De Veerkracht. Op de route van 5 kilometer is er geen rust.

De afstanden die gewandeld kunnen worden zijn: 5, 8, 14, 17 en 21 kilometer. De start is vanaf 8.00 uur in café Kanaalzicht, Dorpsstraat 5 in Heumen.

Men kan zich online inschrijven via www.maldenwandelt.nl of via de link op de facebookpagina of bij wandel.nl. Inschrijven kan ‘s-morgens ook ter plaatse bij het startbureau. Na afloop krijgen de deelnemers een kleine attentie.

Uitgelicht

Digitale krant