Sjaak Engelen ontvangt de wisselplaquette.
Sjaak Engelen ontvangt de wisselplaquette. Foto: Bert Roodbeen

SVO Ooij sluit biljartcompetitie af

Algemeen

OOIJ – Traditiegetrouw wordt door de SVO biljartclub de biljartcompetitie 2022/2023 afgesloten met een gezellige avond en prijsuitreiking. Dit werd dinsdagavond 14 november gedaan in het clubhuis DDV’23 op sportpark De Kempkes. 

Dit gebeurdt al sinds de oprichting in december 2010 met een gezellige avond en een buffet’- ditmaal een stamppotbuffet – verzorgd door de plaatselijke supermarkt. Na van dit buffet te hebben genoten, reikte de voorzitter Tini Huijbers de prijzen uit van de competitiewedstrijden.

Die zag er als volgt uit: op de derde plaats met 316.643 punten Tini Huijbers, gevolgd door Ko Tissen op de tweede plaats met 318.733 punten. De eerste prijs ging met 319.38 naar Sjaak Engelen de (wedstrijd)secretaris, die ook de wisselplaquette op zijn naam zette. Hij reikte de derde prijs uit aan de voorzitter Tini. Hierna werd in vier groepen verdeeld een zogeheten pubquiz gespeeld in drie ronden met totaal dertig vragen, die volgens de samensteller iedereen moest weten, maar dat was niet helemaal correct, winnaar werd groepsnaam Nellie of Nely 3. Zij wonnen eeuwige roem en een chocoladeletter. Voor de hoogste punten werd nog een partij bordbiljart gespeeld. 

Uitgelicht

Digitale krant