Boeken- en mediamarkt in Dorpshuis De Slenk

Algemeen

DE HORST - Op zaterdag 25 november is er weer een grote boeken- en mediamarkt in dorpshuis De Slenk aan de Reestraat in het Groesbeekse kerkdorp De Horst. Het is alweer de zesde keer dat het dorpshuis deze succesvolle activiteit organiseert. 

De opbrengst van de boeken/mediamarkt komt ten goede aan het dorpshuis. Dit jaar is er bijvoorbeeld een gloednieuwe geluidsinstallatie van de opbrengst aangeschaft.

Er staan op deze dag enkele duizenden mooie en bijzondere boeken, cd’s, elpees en dvd’s te koop. Naast thrillers en romans zijn er veel informatieve boeken over bijvoorbeeld koken, kunst en tuinieren. Voor kinderen zijn er leesboeken, strips en sprookjesboeken. Tot slot zijn er ruim duizend cd’s, elpees en dvd’s. De meeste boeken, cd’s en films kosten een euro; kinderboeken kosten 50 cent. Bijzondere exemplaren zijn apart geprijsd.

Op zaterdag 25 november is iedereen welkom tussen 11.00 en 14.00 uur op Reestraat 2 De Horst in Groesbeek.

“Heeft u thuis nog boeken, legpuzzels, films, elpees en/of cd’s over, brengt u ze dan gerust tijdens de openingstijden van de Slenk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Resie Meilink (06-23166038) of per mail resiemeilink@upcmail.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant