Nieuw record opbrengst collecte Alzheimer Millingen

Algemeen

MILLINGEN - Begin november hebben de collectanten in Millingen aan de Rijn gezamenlijk 3433,42 euro opgehaald voor Alzheimer Nederland. Wederom is dit een recordbedrag. 

Geholpen door familie en kennissen is er per collectant gemiddeld ruim 163 euro vergaard. Het totaalbedrag bestaat voornamelijk uit muntgeld (2730,42 euro) maar ook digitaal werd er via de QR-code of Whatsapp liefst 703 euro opgehaald. Collectanten werden hiervoor bedankt! Evenals de bewoners van Millingen.

“Al het geld dat wij zo bij u als gulle gever in Millingen aan de Rijn gekregen hebben bij het collecteren komt ten goede aan Alzheimer Nederland. Onderzoek naar deze afschuwelijke ziekte moet er toe leiden dat in de toekomst minder mensen hiervan slachtoffer gaan worden. 

Momenteel krijgt één op de vijf mensen hiermee te maken, Bij vrouwen is dit zelfs één op de drie! Hopelijk hebben wij er met z’n allen wederom toe bijgedragen dat de resultaten op korte termijn nog beter merkbaar zullen worden. De mensen aan de deur beseffen zeer goed het nut van deze collecte.

Ook voor volgend jaar kan ons collectanten-team weer assistentie gebruiken. Dus als iemand belangstelling heeft om ons daarbij te helpen, dan is hij/zij welkom! Geef je op bij Ton Moors, Mozartstraat 59, Millingen aan de Rijn, 0481-432936, E-mail: Amoo.gn@hetnet.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant