Een nieuwe kijk op zicht: ontdek de mogelijkheden!

Algemeen

OVERASSELT - KBO Overasselt/Nederasselt houdt een bijzondere themamiddag die georganiseerd wordt in het Verenigingsgebouw van Overasselt. 

“Heeft u de laatste tijd steeds meer moeite met lezen, waarbij een leesbril niet langer afdoende lijkt, of merkt u dat het steeds lastiger wordt om uw geliefde hobby’s uit te voeren en loopt u soms letterlijk en figuurlijk tegen obstakels aan vanwege slecht zicht? 

Kom dan op 30 november van 14.00 tot 16.00 uur naar onze informatieve bijeenkomst, die wij organiseren samen met Regionaal Centrum van Visio uit Nijmegen. Hier kunt u meer te weten komen over de gevolgen van blind- en slechtziendheid, maar bovenal ontdekt u de talloze mogelijkheden die er zijn.

De deskundige medewerkers van Koninklijke Visio, een organisatie gespecialiseerd in expertise voor mensen met een visuele beperking, zullen u informeren over: Effectieve verlichting; diverse hulpmiddelen; praktische aanpassingen in en rondom uw woning.

Dit alles met als doel om uw dagelijks leven comfortabeler te maken. Daarnaast zal Visio u voorzien van informatie over hoe zij u eventueel kunnen bijstaan bij het omgaan met een visuele beperking. 

De middag is inclusief een kopje koffie of thee en is voor iedereen toegankelijk, gratis voor leden van de KBO’s uit de gemeente Heumen op vertoon van hun ledenpas; overige bezoekers betalen 5,00 euro (cash).”

Uitgelicht

Digitale krant