Actie van december 2022. (eigen foto)
Actie van december 2022. (eigen foto) Foto: eigen foto

Voedselbank zamelt in bij de supermarkten

Algemeen

REGIO - ‘Voedselbank Groesbeek en omstreken’ is in de gemeenten Berg&Dal en Heumen. Gezinnen met te weinig inkomen om goed en voldoende voedsel te kopen, krijgen wekelijks hulp met een gevarieerd pakket vers en houdbaar voedsel. Maar onze voorraad houdbaar voedsel slinkt.

“We gaan weer actievoeren bij de supermarkten. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december staan we met onze vrijwilligers bij vrijwel alle supermarkten in de regio en een boodschappenlijstje in de hand. Met daarbij een vriendelijk verzoek aan u als klant om uit dat lijstje iets te kopen en te doneren aan de Voedselbank. Hoeveel producten…? Elke donatie wordt gewaardeerd.
U kunt ons ook helpen met de actie zelf. We hebben nog wat mensen nodig om aan de inzameling mee te werken. Info en aanmelden bij info@voedselbankgroesbeek.nl.”

De deelnemende winkels zijn: Millingen (AH en Aldi) Leuth (Spar) Beek (Plus) Groesbeek (AH 2x, Jumbo en Coop de Bats) Malden (AH en Plus) Molenhoek (Spar) Mook (Plus en Jumbo). Bij een deel van de supermarkten kunnen we ook vrijdag al actie voeren, maar op zaterdag zijn we bij álle winkels present. Op onze website kunt u uitgebreide informatie over onze Voedselbank vinden en daar is ook een donatieknop om ons met een geldbijdrage te steunen. (www.voedselbankgroesbeek.nl).

Uitgelicht

Digitale krant