FW: Persbericht - Bedankje voor vrijwilligers Historisch Vervoer Millingen

Met vriendelijke groet

0481-464770

Het Gemeente Nieuws is ook gratis online te lezen op www.gemeentenieuwsonline.nl

Van: Erik van Gelderen <E.v.Gelderen@bergendal.nl>
Verzonden: dinsdag 28 november 2023 15:31
Onderwerp: Persbericht - Bedankje voor vrijwilligers Historisch Vervoer Millingen

Goedemiddag,

Historisch Vervoer Millingen stopt. Vanaf 1988 heeft een groep bevlogen vrijwilligers Millingen aan de Rijn op de kaart gezet door het organiseren van een toertocht met oldtimers en klassieke auto’s. Voor burgemeester Mark Slinkman en wethouder Alex ten Westeneind aanleiding om vrijwilligers Harrie Coerwinkel, Roos Thijssen en Lars Bakker met een mooie bos bloemen hartelijk te bedanken voor de geweldige inzet.

In het bijgevoegde persbericht kunt u hier meer over lezen. De foto kunt u voor deze gelegenheid desgewenst vrij gebruiken.

Met vriendelijke groeten,

Erik van Gelderen

Bestuurscommunicatie

Mobiele nummer 06 5275 1574