Seniorendanscafé Burgerlust.
Seniorendanscafé Burgerlust. Foto: Ineke Janssen

Carnaval in seniorencafé Burgerlust

Algemeen

NIJMEGEN - Natuurlijk vieren ook de bezoekers van seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen carnaval. Dinsdag 13 februari gaan de voetjes van de vloer en de handjes de lucht in voor de polonaise. 

Onder aanvoering van entertainer Tom Meuwese wordt het vast weer een gezellige avond. Iedere jongere oudere en carnavalsliefhebber is van harte welkom. Aanvang 19.30, toegang gratis, zaal open vanaf 19.00 uur. Neem wel contant geld mee voor betaling van de consumpties.

Al meer dan 25 jaar organiseert seniorencafé Burgerlust dans- en muziekavonden in OBG Nijmegen. Vaste muzikanten staan garant voor een gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en linedance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen voor bar, bediening en de gratis hapjes. Er komen veel trouwe bezoekers, maar ook nieuwelingen weten het danscafé te vinden. Ben jij al geweest? Kom eens langs en je hebt vast een onvergetelijke avond! Ook alleengaanden zijn meer dan welkom.

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e, 4e en evt. 5e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.

Uitgelicht

Digitale krant