Zwoegen op de Oude Holleweg!
Zwoegen op de Oude Holleweg! Foto: Zeven voor Leven

Zeven voor Leven pakt uit tijdens eerste lustrum

Algemeen

BERG EN DAL - Op 2 juni zal de vijfde editie plaatsvinden van het fiets en wandelevenement ‘Zeven voor Leven’. De inschrijving is gestart en je kunt je inschrijven via www.zevenvoorleven.nl.

“Zeven voor Leven pakt dit jaar uit”, zo zegt voorzitter Dion Sluijsmans. Vorig jaar is als proef een wandeltocht aan het evenement toegevoegd, dat was zo’n succes dat we met ons eerste lustrum twee wandeltochten organiseren (7 km en 14 km). Daarnaast kunnen maximaal 50 personen zich inschrijven voor een graveltocht en is er voor het hele gezin een Gezinstoertocht.”

Uiteraard is er ook de ‘Classic Zeven voor Leven’-fietstocht waarbij je de uitdaging aangaat om zeven keer (of zo vaak jij kan) het parcours van een kleine 20 kilometer door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal bij Nijmegen met de fiets af te leggen. Rijd je alle zeven rondes uit, dan overwin je meer dan 2.000 hoogtemeters. En dat gewoon in Nederland! 

De opbrengsten van dit evenement gaan naar diverse instanties zoals het Radboud Oncologiefonds. Daarnaast is er net als afgelopen editie een samenwerking met stichting Tegenkracht, een stichting die sport en bewegingsprogramma’s aanbiedt aan (ex) kankerpatiënten.”

“Ooit wel eens gedacht ‘hoe kan ik iets voor een ander betekenen, hoe kan ik mijzelf inzetten voor een goed doel en zo het leven van iemand anders draaglijker maken?’ Schrijf je dan in voor Zeven voor Leven, haal het beste uit jezelf en steun onderzoek naar kanker: https://www.zevenvoorleven.nl/zeven-voor-leven/inschrijven/ #voorwiefietsjij #zevenvoorleven # kankeronderzoek.”

Uitgelicht

Digitale krant