Wegens gebrek aan...

Algemeen

MALDEN - “Wegens gebrek aan voldoende vrijwilligers hebben we als Keilbouters het besluit moeten nemen om de openingsdagen van ‘t Overschotje te verminderen van vier naar drie dagen. Helaas, het is niet anders.”

“Door het slechte weer, de rondwarende griep en een minimaal aan vrijwilligers moesten we al diverse dagen gesloten blijven. Door de spullen voor de deur konden we zien dat mensen voor een dichte deur kwamen. Is niet onze bedoeling. Daarom zijn we nu geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur.

Onze werkplaats voor Gered Gereedschap blijft, op hetzelfde terrein, op dinsdag en vrijdag geopend ook van 12.00 tot 16.00 uur. Hier komt ook, in een later stadium, onze slijpservice. Informatie hierover komt vanzelf in deze krant.

Maar u begrijpt nu ook dat De Keilbout dringend op zoek is naar nieuwe vrijwilligers (m/v) voor zowel in onze winkel ‘t Overschotje als in onze werkplaatsen van Gered Gereedschap en De Keilbout Hulpgoederen Projecten. Maar ook ons Bestuur kan wel wat verjonging en uitbreiding gebruiken.

Voor alle informatie kunt u rechtstreeks terecht bij onze voorzitter Sjak Leydekker (06-44964003).”

Uitgelicht

Digitale krant