Miriam de Vroome chansonnière en zangdocent. (foto: Miriam de Vroome)
Miriam de Vroome chansonnière en zangdocent. (foto: Miriam de Vroome) Foto: Miriam de Vroome

Start culturele café-avonden in Mook

Algemeen

MOOK - Het belooft weer een mooi Cultureel Café-avond te worden in ‘t Môks café op woensdagavond 6 maart. Drie bijzondere gasten zullen elk een optreden verzorgen.

Conny de Weerd schildert sinds 2009 uitsluitend mensenapen, vooral in olieverf. Mensenapen zijn onze soortgenoten en dat kun je wel zien ook. Ik vind het verschrikkelijk dat ze met uitsterven bedreigd worden. Met mijn schilderijen wil ik laten zien dat deze schitterende dieren het waard zijn om te beschermen.

Cameravrouw Renée Geerards wist al op haar tiende dat ze cameravrouw wilde worden. Zij heeft het vak bij de Club Veronica geleerd. Na in de praktijk heel veel ervaring op te hebben gedaan is zij voor zichzelf begonnen. Zij is nu twaalf jaar zzp’er. Inmiddels wordt zij veel geboekt door vaste opdrachtgevers zoals Floortje Dessing, Yvon Jaspers en Johny de Mol.

Miriam de Vroome maakt haar hele leven al muziek. Als kind kreeg ze klassiek gitaarles, waarbij ze al snel ging zingen. Ze trad op met pop-en jazzbands, maakte jarenlang deel uit van een muziektheatergroep en zong in diverse akoestische duo’s. Aanvankelijk koos ze voor een opleiding  als orthopedagoog, maar na vele muzikale omzwervingen volgde zij haar hart en ging naar het conservatorium.

Ieder programma onderdeel zal circa twintig minuten duren afgewisseld door pauzes. Tijdens de pauzes levert de muzikale smaakmaker, Het Chase kwartet, een bijdrage aan deze sfeervolle avonden.

Het Cultureel Café vindt plaats in ‘t Môks café, Groesbeekseweg 3 in Mook. Het programma begint om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis.

Uitgelicht

Digitale krant