Kunsttentoonstelling ‘Kom Mar Kieke’ in dorpshuis De Slenk op De Horst

Algemeen

DE HORST –in het weekend van 12 april vindt er een bijzondere kunsttentoonstelling plaats in dorpshuis De Slenk in het kerkdorp De Horst in Groesbeek. Deze bijzondere tentoonstelling laat werk zien van kunstenaars die op de Horst wonen, er geboren zijn of er gewoond hebben.

De tentoonstelling zal werken bevatten van diverse lokale kunstenaars met diverse disciplines. Bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan kunstwerken en schilderijen. De kinderen van Kindcentrum De Horst zullen hun kunstwerken dat weekend ook delen met het publiek. Verder zal er op diverse momenten live muziek ten gehore worden gebracht. Zo is er op zondagmiddag 14 april om 15.00 uur een live optreden van het koor UniQ uit Groesbeek.

De organisatie is verheugd om deze kunsttentoonstelling te organiseren en kijkt uit naar het delen van de prachtige werken met het publiek. Zij hopen dat de bezoekers net zo geïnspireerd raken door deze kunstwerken als wij.

De tentoonstelling is gratis toegankelijk en iedereen wordt uitgenodigd om te komen genieten van deze unieke kunst ervaring. “Ben je kunstenaar en heb je een binding met De Horst en wil je graag werken tentoonstellen? Neem dan contact op voor meer informatie met de organisatie. Ook als je het leuk vindt om muziek ten gehore te brengen hoort de organisatie het graag via redactie@hartvandeHorst.nl..

De openingstijden zijn vrijdag 12 april van 12.00 tot 16.00 uur, zaterdag 13 april van 12.00 tot 16.00 uur en zondag 14 april van 10.00 tot 18.00 uur.

Uitgelicht

Digitale krant