DVSG kansloos

Algemeen

GROESBEEK - DVSG speelt uit tegen koploper Overasselt. Een lastige wedstrijd op voorhand. Thuis werd er in het begin van de competitie nipt verloren. Vandaag DVSG start onzeker en al vanaf het begin pakt Overasselt de leiding. 

In de 7e min gaat het voor DVSG mis. De spits van Overasselt neemt de bal aan met de rug naar het doel, maar kan draaien en schiet de bal over keeper Nick de Nijs.  DVSG kijkt al meteen tegen een achterstand aan. Ook na het doelpunt is DVSG niet in staat om de bal in de ploeg te houden en blijft het voortdurend onder druk staan. Niet onverwacht valt in de 27e min de 2-0 en even later  ook de 3-0 nog voor rust.

Na rust speelt DVSG iets beter en krijgt het de 1e kans van de wedstrijd, maar mist. Overasselt geeft meer ruimte aan het spel van DVSG en het lijkt nu weer op een wedstrijd. Toch blijkt dat DVSG de bal niet goed kan rondspelen en balaannames zijn niet goed genoeg om Overasselt het moeilijk te maken. Overasselt speelt de wedstrijd gecontroleerd uit en DVSG geeft nog een 4e doelpunt weg als een terugspeelbal op de eigen keeper te zacht gespeeld wordt. 4-0 is de eindstand en DVSG is vandaag voor het eerst dit seizoen totaal niet in staat geweest om een resultaat te bereiken.

Advies is:  snel vergeten en focussen op de volgende wedstrijd thuis tegen AAC Olympia.

Uitgelicht

Digitale krant