Ontdek de Kracht van NIA in Molenhoek

Algemeen

MOLENHOEK - Iedere maandag vanaf 8 april van 9.00 tot 10.00 uur in De Wieken in Molenhoek: meer dan alleen een dans voor 50- plussers.

NIA is een uur met plezier dans! NIA staat voor Neuro Musculair Integrated Action, maar voor degenen die het ervaren hebben, vertegenwoordigt het veel meer dan alleen een reeks letters. Wat begon als een fitness alternatief, is uitgegroeid tot een holistische bewegings- en welzijnsdans die bekend staat als NIA.

Wat NIA zo uniek maakt, is de nadruk op natuurlijke bewegingen die een algehele balans bevorderen op de conditie en coördinatie. Het is een uitnodiging om te bewegen en te luisteren naar het lichaam en geeft enorm veel plezier. Op heerlijke muziek en door de prachtige docent Els Sondaal.

Het mooiste van alles is dat NIA voor iedereen is. Ongeacht leeftijd, lichaamstype of fitnessniveau, iedereen kan de voordelen ervaren van deze veelzijdige en inclusieve praktijk. Dus waar wacht je nog op? Stap uit je comfortzone en ontdek de vreugde van NIA, eerste twee trainingen zijn gratis. Dit is een activiteit van het Beweegcollectief Mook en Middelaar. Inlichtingen: 06 13260571 

Uitgelicht

Digitale krant