Nieuwe leden welkom bij Regiokoor Tamtam

Algemeen

GROESBEEK - Regiokoor Tamtam is enthousiast aan het repeteren met een gevarieerd programma, waaronder ‘Blue Moon’, een jazzy evergreen uit 1934, al door velen gezongen en het door  Burt Bacharach in 1963 geschreven lied ‘Close to You’. 

Er wordt toegewerkt naar het weekend van 1 & 2 juni waarin het koor aanwezig zal zijn bij “Nijmegen Klinkt”. Onder de vakkundige leiding van dirigent Miriam Westgeest wordt er elke maandagavond enthousiast gerepeteerd. Het repertoire is breed: mooie muziek in diverse stijlen, ook klassiek en in meerdere talen. 

Het koor zou graag uitbreiding willen en zoekt daarom nieuwe leden. Vind je zingen leuk, houd je van ‘de puntjes op de i’ en ben je gemotiveerd, dan ben je bij Tamtam op de juiste plek. Er heerst bij het koor een positieve en enthousiaste sfeer wat zorgt voor een muzikale maar ook een sociale eenheid; naast de repetities organiseert het koor in het voorjaar een liedjesavond in een kroeg en aan het einde van het seizoen is er een zomerborrel. Samen zingen zorgt voor een gevoel van saamhorigheid en dat is bij Tamtam zeker het geval.

Het koor zingt iedere maandagavond van 19.30 tot 21.15 uur in de hal van Basisschool Adelbrecht-Windekind, Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek. “Van harte welkom om een avond te komen kijken, luisteren en natuurlijk mee te zingen! Enige bekendheid met koormuziek is fijn, maar niet noodzakelijk. Stuur een e-mail naar Brigitte Hopman voor informatie: regiokoortamtam@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant