Lunchpauze poëzie

Algemeen

NIJMEGEN - Op  6 april 12. 00 uur is er Lunchpauze poëzie.

Ook in april wordt een stapel poëzie, een kleine 40 titels (!), toegevoegd aan de collectie van het PcN. Er valt dus weer heel veel te bespreken, te kiezen en te genieten.  Zoals de eerste aflevering van Theun, een uitgave die gewijd is aan Theun de Winter ter gelegenheid van de verschijning van diens verzamelde gedichten of de jongste MUGzine, Vuursteen en Schreef. Die laatste in een nieuw jasje vol ambitie. 

Natuurlijk ook weer bundels van diverse pluimage, tweetalige bundels van Sijmen van Tol (Volendams-Nederlands), Mirjam Musch (Spaans-Nederlands) en Ineke Berentschot (Saksisch-Nederlands), het debuut van Eva Jeune en nieuw werk van Ronald da Costa, Harry van Doveren, Shari Van Goethem, Jeanine Hoedemakers, Hilde Keteleer, Ted van Lieshout en Margreet Schouwenaars. Kortom, van alles om niet te missen. 

Dit alles wordt besproken door Wim van Til. De nieuwe aanwinsten zijn naderhand te raadplegen in een aparte boekenkast in het PcN. 

Entree 5 euro. U krijgt hiervoor een kortingsbon voor aankoop poëzie. Neem gerust je boterhammen en drankje mee. Ook met volle mond mag

Uitgelicht

Digitale krant