Activiteiten voor mantelzorgers, in alle leeftijden!

Algemeen

REGIO - Ontspanning en hobby’s zijn vaak dingen die mantelzorgers het allereerste laten vallen voor de zorg voor een naasten. Echter vinden wij dit juist zo belangrijk, om te ontladen, om even tijd voor uzelf te hebben, om te ontmoeten en om te ontspannen. De batterij die soms zo leeg is, weer een beetje opladen.

Daarom heeft Synthese de handen ineen geslagen met een zumba instructeur en een yogatrainster om voor mantelzorgers gratis zumba en yoga aan te bieden. “Ook gaan wij met jonge mantelzorgers boulderen in Nijmegen. Iets voor jou? Lees dan gauw verder en meld je aan!”

“Voor de jonge mantelzorgers tussen de 12 en de 30 jaar organiseren wij een toffe activiteit. Wij gaan namelijk op 22 april boulderen in de boulderhal aan de Karmelingh Onnestraat 35 in Nijmegen. Ook het boulderen is gratis en zal plaatsvinden tussen 17.00 – 19.15 uur. Hier zit een hapje en wat te drinken bij inbegrepen.”

Daarnaast komen er dit jaar veel meer activiteiten voorbij. Volg ons op onze Facebookpagina Synthese Heumen Mook. Let op: Aanmelden is verplicht en kan via teamheumen@synthese.nl / 024-8909480.

Uitgelicht

Digitale krant