Afbeelding

"Een huis om op een waardige en eigen manier afscheid te nemen"

Zakelijk Zaken Nieuws

GROESBEEK - In Groesbeek-Noord ligt Uitvaartcentrum Sion. Dit uitvaartcentrum biedt diverse mogelijkheden om afscheid te nemen van uw dierbare. Deze mogelijkheden bestaan uit opbaargelegenheden, afscheid bijeenkomsten en koffie/condoleance.

De Mozartzaal is geschikt voor persoonlijke afscheid bijeenkomsten en de invulling hiervan is divers. Het uitvaartcentrum beschikt over moderne beeld- en geluidsapparatuur en u hoeft geen rekening te houden met een eindtijd. In de Bachzaal kunt u gebruik maken van diverse vormen van koffie/condoleance. Het assortiment is uitgebreid en u kunt hier zelf inhoud aangeven.

De volgorde van het afscheid van uw dierbare in Uitvaartcentrum Sion is vrij in te vullen,Zo kan de opeenvolging van dienst, koffie/condoleance, begraafplaats/crematorium naar wens variëren. U kunt zowel de afscheid bijeenkomst als de aansluitende koffie/condoleance laten verzorgen bij Uitvaartcentrum Sion, uiteraard kunt u beide functies van het uitvaartcentrum afzonderlijk van elkaar gebruiken.Voor meer informatie: www.uitvaartcentrumsion.nl.

Uitgelicht

Digitale krant