Afbeelding

Zijn uw dieren goed voorbereid op de vakantie en de warmte?

Zakelijk

Als u met uw hond op vakantie gaat, dan denkt u vast aan de vereiste inentingen. Maar denkt u ook aan een goede vlooien- en tekenbescherming.
Teken in het buitenland kunnen nare en dodelijke ziektes overbrengen op de hond. Dit geldt ook voor een goede ontworming voor en na (evt ook tijdens) de vakantie. Hartworm is een veel voorkomend probleem in Zuid- en Oost-Europa. Uw hond kan hieraan overlijden. Kom gerust langs in onze winkel, wij adviseren u hier uitgebreid in.

Niet alleen op vakantie, maar ook thuis is verkoeling voor uw hond erg belangrijk. Een hond kan zijn warmte maar beperkt kwijt.
Dus zorg ervoor dat uw hond zijn warmte goed kwijt kan. Dat kan bijvoorbeeld door een koelmat of een koelbandana of een stevig hondenzwembad.
En nog leuker: speelgoed voor in het water of met water! Of speelgoed dat in de diepvries kan. Heerlijk verkoelend als het zo benauwd is.
In onze winkel vindt u vele leuke waterspeeltjes. Laat u verrassen. Diverse speeltjes kunnen worden getest of worden getoond. Wij laten graag alle mogelijkheden zien.

Tot slot nog een praktische mededeling: gedurende onze vakantie is de winkel niet geheel gesloten, maar beperkt open.
Week 29 (4-Daagse week): maandag en donderdag gesloten; dinsdag, woensdag en vrijdag open van 13.30-18.00 uur en zaterdag open van 9.00-17.00 uur.
Week 30: maandag, dinsdag en woensdag gesloten; donderdag en vrijdag open van 9.00-18.00 uur en zaterdag van 9.00-17.00 uur.
Aarzel niet om onze winkel te bezoeken: Van Raaij Diervoeders, Oude Kleefsebaan 164-A (t.o. tankstation Wyler), Groesbeek.

Wij hebben vakantie in week 29 en 30. De winkel heeft dan andere openings-tijden. Check onze website voor de openingstijden!

Oude Kleefsebaan 164A Groesbeek

(grens Wyler) 024-6843261

www.vanraaijdiervoeders.nl

Uitgelicht

Digitale krant