Logo gemeentenieuwsonline.nl

Kick-Off dag SC Milingen en Odio

MILLINGEN - Op zaterdag 26 augustus houden SC Millingen en d.k.v. Odiode jaarlijkse Kick-Off dag voor het nieuwe seizoen. Het evenement is verplaatst van de zondag naar de zaterdag en het begint in de namiddag. Het programma is compleet vernieuwd. Meerdere Millingse verenigingen nemen deel aan dit festijn.

De sfeer voor deze middag en avond kan omschreven worden als 'summertime' en 'meet and greet. Iedereen is terug van vakantie, trainingen zijn gestart en de competitie begint weer. Tijd om een kick-off te maken naar het nieuwe seizoen. De middag en de avond staan in het teken van zomer, zon, strand, zomer-hits en meet and greet. Kortom: Zuideuropese gezelligheid op sportpark De Hove.

Het programma is:

15.00 uur Inloop

15.30 uur-18.15 uur: Welkomstwoord.

Opening terras, bar, barbecue, kramen en attracties:        

Ouder-kindwedstrijden en strafworpen jeugd ODIO,        

Zomervoetbalclinic jeugd SCM,

Presentaties van diverse verenigingen en organisaties,

Voorrondes schiettunnel: "wie schiet het hardst",

Finales strafworpen en uitreiking prijzen.

18.15 uur-19.30 uur: Optredens van onder andere:

Dweilorkest De Derde Helft,

Juliana Bicycle Team en

demonstratie van de brandweer.

19.30 uur-24.00 uur: Summer-evening-party.

Tijdens het avondprogramma worden de nieuwe gezamenlijke hoofdsponsors van SC Millingen en d.k.v. Odio welkom geheten door de selecties van beide verenigingen en aansluitend worden de selecties van SCM en Odio voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Een geweldig programma! Iedereen, het liefst gekleed in een vrolijke zomerse outfit, is van harte welkom. Het is voor Millingen, door Millingen.

Reageer als eerste
Meer berichten