Logo gemeentenieuwsonline.nl

Feestmis in de Sint-Bartholomeuskerk

BEEK - Op donderdag 24 augustus wordt, net zoals in 2015 en 2016, de naamdag van de patroonheilige van onze kerk gevierd met een heilige mis. De viering begint om 19:00 uur en wordt voorgegaan door pastoor Henk Janssen. De muzikale invulling wordt verzorgd door het mannenkoor Sint-Caecilia en Het Gemengd Koor, met Cor van Wageningen als dirigent / organist.

De viering krijgt dit jaar extra glans vanwege de succesvolle afronding van (een deel van) het groot onderhoud van de kerk. De steigers zijn inmiddels afgebroken, het mooie resultaat van de werkzaamheden is nu voor iedereen zichtbaar. Het stemt dankbaar dat dit alles mogelijk was dankzij de hartverwarmende financiële steun van onze donateurs.

Voor diegenen die slecht ter been zijn kan vervoer van en naar huis kan worden geregeld. Ook parochianen die in ‘Het Höfke’ wonen zijn natuurlijk van harte uitgenodigd. Mocht men van deze ‘taxidienst’ gebruik willen maken dan kan men dat doorgeven aan: An Verseput (Höfke): 024 6841703, Martien de Witt: 024 6842327 of Ineke Huilmand: 024 6843376.

Reageer als eerste
Meer berichten