Afbeelding

Gasten getrakteerd op Zonnebloempicknick in Groesbeek

Algemeen

Foto: Joop Verstraaten

GROESBEEK – Voor de zesde maal werd woensdag de Zonnebloempicknick georganiseerd tegenover ijssalon Passione aan de Kerkstraat in Groesbeek. De Zonnebloemafdeling Groesbeek had ditmaal liefst 51 Zonnebloemgasten uitgenodigd voor deze jaarlijkse picknick.

In verband met de weersverwachting had De Zonnebloem vier tenten geplaatst op de grasweide, zodat de gasten in alle rust konden genieten van hetgeen zij geboden kregen. Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomd met trekzakmuziek van Ger en Marijke Pouwels. Na wat met elkaar gekeuveld te hebben werd de soep met ballen door zeven vrijwilligers van De Zonnebloem uitgeserveerd.

Daarna verschenen schalen vol met gesmeerde broodjes voor elk wat wils. Uiteindelijk werd de picknick afgesloten met ijsfantasie die er zijn mocht. De meeste gasten kijken er al het hele jaar op deze picknick uit voor het lekkere eten en vooral de gezelligheid. De eerste gast diende zich al om 10.30 uur aan, terwijl de ontvangst gepland stond op 11.30 uur. De picknick zou tot 14.00 uur duren, maar toen zat nog iedereen gezellig met elkaar te praten zodat het wat later werd. De picknick werd verzorgd door Passione de ijsspecialist aan de Kerkstraat waarbij de vrijwilligers van De Zonnenbloem hand- en spandiensten verrichtten.

Uitgelicht

Digitale krant