Logo gemeentenieuwsonline.nl

Muzikale inloopmiddag bij Kulturhus Beek

BEEK - De beheerstichting van het Kulturhus, Zonnebloem en KBO Beek heeft weer een bijzondere middag in petto.

Zaterdagmiddag 30 september bezorgt de internationaal bekende Jan Kersten -met een stem als zijde en muziek van heden en uit het verleden- de aanwezigen een wereldmiddag. Een sociaal samenzijn na de zomer, waar natuurlijk ook de voetjes weer van de vloer kunnen, dansen, lijndansen, alles is mogelijk op deze middag allerlei soorten muziek komen aan de orde. Daarbij geldt bij Jan ook: 'vragen staat vrij', een groot scala heeft hij tot zijn beschikking.
De drie samenwerkende organisaties hebben voor volgend jaar al een programma in elkaar gezet, de muzikale middagen en de senioren bingo's gaan er ook in 2018 voor zorgen dat u verzekerd bent van plezier en het winnen van fraaie prijzen. Maar eerst nog genieten van deze middag, senioren uit alle kernen van onze gemeente zijn welkom. Aanvang 14.00 uur, sluiting 16.30 uur, in de foyer van het Kulturhus Beek.

De entree is gratis; voor niet-leden en donateurs staat er een bus om er een vrijwillige bijdrage in te deponeren. De opbrengst komt ten goede aan deze middagen, evenals het eerste kopje koffie of thee.

Reageer als eerste
Meer berichten