Theatervoorstelling 'Ik wil je niet kwijt…'

Algemeen

BEEK - Op donderdag 28 september om 14.00 uur speelt theatergroep Nocturne de indrukwekkende voorstelling 'Ik wil je niet kwijt'. De voorstelling vindt plaats in Kulthurhus Beek aan de Roerdompstraat 6.

Thea en Joop zijn 55 jaar getrouwd, wanneer blijkt dat Thea aan het dementeren is. Terwijl de naaste omgeving zich zorgen gaat maken, blijft zij nog strijdbaar ontkennen, wat tot tragikomische conflicten leidt. Wanneer Thea toch wordt opgenomen, neemt Joop een drastisch besluit, waarna de gebeurtenissen een onverwachte wending nemen. De rode draad van het verhaal is de liefdevolle verbintenis van twee oudere mensen, een band die sterker is dan de ellende die hen overkomt.

De zaal is open vanaf 13.30 uur. Om 16.00 uur is de voorstelling afgelopen. Hierna zijn enkele deskundigen aanwezig. Zij kunnen met de bezoekers nog even doorpraten over dit soms lastige onderwerp. Deze voorstelling is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Laat het ons weten: 085 0406066 op werkdagen tot 13.00 uur of info@mantelzorgbergendal.nl.

Uitgelicht

Digitale krant